Mars II. Apartman

Az Árkád közvetlen szomszédságában, parkolás tekintetében NEM fizető övezetben

  NTAK reg.sz. / kat. : MA20000665 / Magánszálláshely 

 

Apartmanunk egy önálló, második emeleti társasházi lakás. Szálláshelyünk nem csak egy éjszakai alvásra alkalmas, hanem megfelelő életteret is biztosít akár egy nagyobb család számára hosszabb tartózkodás esetén is.

Soha nem adjuk ki egy időszakban 2 vendégkör számára, bár a szállás nagysága ezt lehetővé tenné.

Apartmanunk a hétköznapi életvitelt figyelembe véve teljesen felszerelt. A szobák külön-külön klimatizáltak, az ablakok redőnyökkel és szúnyoghálókkal ellátottak.

Korszerű fűtési rendszerünkkel vendégeink az általuk megfelelőnek tartott hőmérsékletet állíthatják be fűtési időszakban. Erkélyünk a csendes belső udvarra néz.

Parkolási lehetőség az utcán ingyenesen áll rendelkezésre. Sajnos parkolóhely foglalására nincs lehetőségünk. 

A Mars II. Apartman műszakilag és bútorzatilag újszerű, folyamatos karbantartása biztosítja a szállás igénybe vevőinek kényelmet, és a gondtalan  pihenés lehetőségét.

A Mars II. Apartman  teljes alapterülete bruttó 59 m2. Itt került kialakításra a két, külön bejáratú szoba, amik egymástól függetlenül klimatizáltak.  A szállás fürdőszobájában tusoló lett kialakítva. A Mars II. Apartman WC-je külön helyiségben található.

A konyha és a beépített ülősarokkal rendelkező étkező egy légtérben található.

A szálláshely egész területén WIFI hálózat elérése biztosított vendégeink számára.  

A szállás felszerelése teljes körűen tartalmazza a rövidtávú itt tartózkodáshoz szükséges eszközöket és tárgyakat, úgy mint  villanyfőzőlap, mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőző, hűtőszekrény, edények, tányérok, tálak, evőeszközök, ágynemű és huzat, törölköző, konyharuha stb.

A Mars II. Apartman  maximum 5 személy fogadására alkalmas. 

Fontos tudni, hogy apartmanunk egy -lift nélküli-társasház második emeletén helyezkedik el.

A Mars Apartman Szeged bérlése során a feltüntetett árakat kell kifizetnie, érkezéskor. Nincsenek rejtett költségek. Így - a teljesség igénye nélkül – a klímahasználat, fűtés, víz és áram költségét.

 Szegeden a belvárosban fizető parkoló rendszer működik. Munkanapokon 8-18 óráig, illetve a Mars téri piac környékén szombaton 8-12 óráig  van fizetési kötelezettség. Ennek a parkolási övezetnek a határán fekszik apartmanunk.

Az apartman a belváros határán helyezkedik el, az ÁRKÁD bevásárló centrum közvetlen szomszédságában, ám mégis egy csendes utcában.A bevásárló központban minden megtalálható, amire szüksége lehet vendégeinknek. A szomszédos utcában étterem található.Városunk "éléskamrájaként" is nevezett piac 10 perces sétára fekszik. Itt bármely évszakban bőséges választék található zöldség, gyümölcs fronton, és akkor még a pékségekről, "étkezdék"-ről nem is beszéltünk. A különböző stílusú lángos-, hal- és hússütők,  kávézók és pékségek választéka és ízvilága messze-földön híres és irigyelt szolgáltatást nyújtanak. Ételben-italban hiányt biztosan nem szenved a hozzánk látogató fáradt vendég. 15-20 perces sétával a belváros bármely nevezetessége elérhető, szinte végig kiépített, térkövezett sétálóutcákon. 

Szeged Mars terének közelsége révén a helyi tömegközlekedést igénybe véve Szeged szinte bármely pontjára gyorsan eljuthatunk átszállás nélkül.  

A Mars Apartman Szeged NEM DOHÁNYZÓ kategóriába tartozik! Kérjük A szállást igénybe vevő vendégeink megértését.

Sajnos állatok fogadására NINCS lehetőség A Mars Apartmanban.

A szállás elfoglalása 14:00-tól lehetséges. Távozás napján kérjük 10:30-ig elhagyni az apartmant. Ezen időpontoktól való eltérés -ingyenesen- lehetséges, de ez foglaltság függvénye és egyeztetést igényel.